Ivković: Ne mogu Turkovića kriviti što ne zna voditi klub, krivi su oni koji su ga postavili

Ivković: Ne mogu Turkovića kriviti što ne zna voditi klub, krivi su
oni koji su ga postavili

Turković nije grobar karlovačkog nogometa, krivi su oni koji su ga postavili, rekao je za KAportal Tomislav Ivković, proslavljeni golman koji je do jučer obavljao funkciju sportskog direktora NK Karlovca. Kako je rekao, došao je u klub s čistim namjerama, nadao se da će njegov dolazak probuditi neke ljude no sada, kaže, ne zna jesu li za to zainteresirani niti je li ih uopće ima u Karlovcu.

– Prije svega, stalo mi je do igrača, oni su zaslužili da ih se respektira. Nakon svega što se dogodilo pokazali su se karakternim i poštenim ljudima, pravim profesionalcima. Nastavili su s odličnim igrama i ostavili klub u sigurnoj zoni, samom vrhu Prve lige, nastavio je ogorčeni Ivković. Kad je došao, podsjetimo, rekao je da će on biti spona između Uprave kluba i igrača no očito nije želio mazati im oči.

– Klub je igračima dužan oko milijun kuna za plaće i dobio je uvjetnu licencu do 31. lipnja. Kad se dugovi isplate tek onda može dobiti licencu. Tu se još skupilo oko tri do tri i pol milijuna kuna dugova a očito Uprava s Turkovićem na čelu nema menadžersku snagu koja bi to mogla pokrpati, rekao je Ivković. No unatoč svemu tome, Turkoviću ne zamjera što jednostavno nije sposoban voditi prvoligaški klub.

– Budimo realni, Turković nije grobar on je žrtveno janje i ne mogu ga kriviti. Krivi su oni koji su ga postavili a on nije mogao ispunjavati obećanja, kaže Ivković dodavši kako je predsjednika NK Karlovca još prije 12 dana pozvao da sam da ostavku. To se nije dogodilo a kako ne vidi što bi još moglo spasiti NK Karlovac da nastavi putem kojim prvoligaš treba ići, sam se povukao i to neopozivo.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest