Radni vikend za stranačke aktiviste – HDZ organizirao čišćenje na Turnju, SDP u Trebinji

Radni vikend za stranačke aktiviste – HDZ organizirao čišćenje na
Turnju, SDP u Trebinji

Stranački aktivsti ovog su se vikenda bacili na posao. U organizaciji Mladež HDZ-a u Gradskoj četvrti Turanj jučer je odrađena akcija čišćenja i uređenja obale i ušća rjeke Korane na kupalištu na turanjskom slapu.

Po riječima Vlatke Latković iz Vijeća GČ, obavljeno je košenje trave i žbunja i uklanjanje otpada. Uređeno je i postojeće odbojkaško igralište, nasipan je novi pijesak. – Ovakvu akciju već smo obavili prošle godine, a cilj nam je da tako bude i svake sljedeće, kazala je Latković te se zahvalila svim građanima koji su se odazvali na akciju i pomogli da se kupalište pripremi za ljetne mjesece i sezonu kupanja.

Dok su Turanjčani pod okriljem HDZ-a uređivali svoju četvrt, aktivni su bili i SDP-ovci u Trebinji. Kako javljaju u SDP-u, oko trideset mališana s područja Trebinje sada će se moći bezbržnije igrati na prostoru uz napuštenu školu u Trebinji. Jučer su, naime, u akciji čišćenja uklonjeni korov, odbačen građevinski materijal ostalo smeće. Osim stanovnika Trebinje rukave su zasukali i karlovački SDP-ovci tako da je radio predsjednik GO Karlovac Josip Benčić, njegov zamjenik Miroslav Delić te tajnica Marina Novaković.

–  O ovom objektu već godinama nitko ne vodi brigu te on svake godine predstavlja sve veću opasnost. MO SDP Trebinja pokrenuti će akciju prema MO Kamensko kao i prema Gradu Karlovcu da se barem jedna prostorija u  napuštenoj školi uredi za potrebe mještana. U MO Kamenskom svaki zaseok ima ili društveni dom ili neki prostor, a u Trebinji to nije slučaj, kažu SDP-ovci.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest