Nakon Švegarove prijave javio se građanin koji tvrdi da je Grad prodao njegovo zemljište

Nakon Švegarove prijave javio se građanin koji tvrdi da je Grad
prodao njegovo zemljište

U akciju “Stop korupciji” koju je pokrenula grupa građana predvođena Domagojem Švegarom a koja je prošli tjedan dovela do podnošenja kaznene prijave protiv gradonačelnika Karlovca Damira Jelića, uključio se i Ivan Plavetić, Karlovčanin koji tvrdi da posjeduje dokaze da je sporno zemljište u Grabriku Grad Karlovac “Centar gradnji” prodao iako nije vlasnik cijele parcele.

– Gospodin Plavetić ovlastio me da njegove tvrdnje iznesem javnosti, te da u njegovo ime za sutra u 9 sati sazovem tiskovnu konferenciju na kojoj će medijima opisati slučaj te predstaviti svu dokumentaciju kojom raspolaže, javio je medijima Švegar. Podsjetimo, KAportal je već pisao o tvrdnjama Ivana Plavetića koji polaže pravo na dio zemljišta. Njih je pročelnik Željko Pakšec u Gradskom vijeću oštro demantirao tvrdeći da nema govora o prodaji zemljišta koje nije u vlasništvu Grada.

Kako je dodao Domagoj Švegar, u pripremi je podizanje kaznene prijave protiv bivšeg gradskog pročelnika za imovinske poslove Željka Pakšeca što bi se, stoji u dopisu,  moglo dogoditi kroz koji dan. KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest