Svjetsko zlato za koreografiju Studija 23 “Metalne balerine”

Svjetsko zlato za koreografiju Studija 23 “Metalne balerine”

U Karlovac dolazi svjetsko zlato s velikog međunarodnog natjecanja ESDU World Dance Masters, održanog u Poreču. U konkurenciji čak 4500 plesača iz tridesetak država svijeta, još jednom su zablistali i predstavnici karlovačkog Studija 23. Učinili su to već i na državnim kvalifikacijama, jer čak su se sa 10 koreografija plasirali na ovo veliko natjecanje. Ukupno je 38 karlovačkih plesača dobilo “vizu” za nastup na svjetskoj završnici.

Ni u Poreču nisu ostali nezapaženi, naprotiv. Štoviše, osvojeno je zlatno odličje za prvo mjesto u jednoj od najatraktivnijih kategorija – seniorskoj jazz kategoriji. Svjetsko zlato osvojila je koregorafija “Metalne balerine”, koju potpisuje Ivana Rumenović.

Karlovčani će vrlo brzo moći vidjeti pobjedničku koreografiju, ali i brojne druge koreografije svih kategorija Studija 23. Ovaj vrijedni plesni studio ove godine, naime, slavi obljetnicu koja možda nije okrugla, ali je za njih još zanimljivija – Studio 23 ima 23. rođendan! Svečana proslava održat će se, uz puno puno plesa, 17. lipnja u Domu OS RH Zrinski.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest