Karlovačka pivovara predstavila Desperados – vrhunsko pivo s okusom tequile

Karlovačka pivovara predstavila Desperados – vrhunsko pivo s okusom
tequile

Vrhunsko lager pivo s okusom tequile – Desperados, još je jedan proizvod kojeg s ponosom predstavlja Karlovačka pivovara. Savršen omjer tradicionalnog okusa najboljih piva i pomalo egzotičnog okusa tequile spojen je u atraktivnoj, posebno dizajniranoj boci od 0,33 l kako bi uživanje u ovom pivu postao jedinstven doživljaj.

– Karlovačka pivovara prvenstveno je predana zadovoljenju potreba svojih potrošača a jedan od načina je i proširenje portfelja proizvoda. Desperados je svjetsski poznat proizvod a siguran sam da će se novi atraktivan okus svidjeti i hrvatskim potrošačima, rekao je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Kako dodaje, ovo je piće izvrsno za zabave u društvu, večernja druženja i izlaske.

Zanimljivo, u portfelj Karlovačke pivovare Desperados je ušao tek nedavno, u svibnju 2011. godine dok je potrošačima u trgovinama i kafićima dostupan od prije nekoliko dana. Predstavljanjem novih proizvoda Karlovačka pivovara potvrđuje snažnu poziciju na hrvatskom tržištu uz nastojanje da postane najbolja pivovara u Hrvatskoj.

Promo članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest