Biciklijada Tri rijeke okupila 230 sudionika – na pedalama uživali u ljepoti triju rijeka i Sabljaka

Biciklijada Tri rijeke okupila 230 sudionika – na pedalama uživali
u ljepoti triju rijeka i Sabljaka

Oko 230 sudionika sudjelovalo je na biciklijadi “Tri rijeke” koja se u šest godina postojanja prometnula u jednu od masovnijih okupljanja ljubitelja najzdravijeg pogona na snagu vlastitih mišića. Ukupno 77 kilometara dugačku stazu biciklisti su prošli od Kasuna kod Bosiljeva preko Trošmarije do grada Ogulina. Na jezeru Sabljaci bilo je vrijeme za ručak i malo veći odmor dok je karavana nastavila prema Tounju, Generalskom Stolu i Lešću nazad do Kasuna.

Organizator rekreativnog izleta je Športsko društvo “Kupa” iz Pribanjaca koja je nedjeljno događanje zamislilo kao druženje i uživanje u prirodi u dolinama triju rijeka – Kupe, Dobre i Tounjčice, ali i popularnog “ogulinskog mora” – jezera Sabljaci.

Treba napomenuti da je sudjelovalo rekordan broj biciklista od čega je tradicionalno većina došla iz susjedne Slovenije. Sudionici su vozili dionicu dugu 77 kilometara. Krenuli su iz Kasuna do Trošmarije, Ogulijna gdje je nezaboravan doček pripremila Turistička zajednica grada Ogulina, organizirali su razgledavanje grada, kule i Đulinog ponora. U Ogulinu su nam se pridružili članovi Ogulinskog BK Babaroge, kazala je ispred organizatora Kristina Štedul Fabac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest