U Zorin domu od petka do srijede šest domaćih predstava i produkcija

U Zorin domu od petka do srijede šest domaćih predstava i
produkcija

Od srijede do petka ljubitelji kazalište, posebno plesnog izričaja, moći će u Gradskom kazalištu Zorin dom uživati u šest predstava, i to isključivo domaćih kazališnih snaga.

U srijedu, 8. lipnja, zaključuje se ovogodišnji ciklus predstava za škole “Svako dijete četiri puta u kazalište” – u 12 sati školarci će (no, karata ima i u slobodnoj prodaji) moći uživati u hvaljenom hip-hop mjuziklu Baletnog studija “Ježeva kućica”. U 18 sati, pak, na rasporedu je godišnja produkcija klasičnog baleta (voditeljice Branka Podvorac i Milica Gutović).

U četvrtak i petak, s počecima u 18 i 20 sati, Karlovčanima će se predstaviti četiri grupe suvremenog plesa i ritmike – u četiri koreografije pod zajedničkim naslovom “Ajmo se gibat, gibat!”. Tri koreografije potpisuju Martina Maričić i Azra Gorić, a jednu Martina Maričić i Adrijana Barbarić Pevek.

Spomenimo i kako su završne produkcije Dramskog studija pod vodstvom Sanje Hrnjak na rasporedu u petak 17. (“The Egg” i “Improkaz”) i četvrtak, 30. lipnja (“Kratki životni rezovi”).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest