U Tehničkoj školi – na izložbi inovacija izlaže oko 60 inovatora iz Hrvatske i BiH

U Tehničkoj školi – na izložbi inovacija izlaže oko 60 inovatora iz
Hrvatske i BiH

Županijska komora Karlovac i Udruga inovatora Karlovačke županije danas organiziraju tradicionalnu izložbu inovacija u Karlovcu koja će se u Tehničkoj školi otvoriti po deveti put, s početkom u 12 sati.

Po najavama organizatora na izložbi koja će trajati do 12. lipnja bit će predstavljeno oko 60 inovacija. Najveći broj inovacija odnosi se na karlovačke autore, a ostale pripadaju autorima iz Centra za inovacije i transfer tehnologije iz Rijeke, Saveza udruga inovatora Istarske županije i zagrebačkim inovatorima, čime izložba i ovaj puta poprima međužupanijski karakter. Uz to predstavit će se i inovatori iz Bihaća i Unsko sanskog kantona, pa izložba ima i međunarodni karakter.

– Kao i u organizaciji ranijih izložbi i ovaj se put posebna pozornost pridala stvaralaštvu mladih, pa svoje najuspješnije radove izlažu učenici Tehničke škole Karlovac, Šumarsko drvodjeljske škole Karlovac i Obrtničke i tehničke škole Ogulin, Kluba mladih tehničara Osnovne škole Dubovac te studenti Veleučilišta u Karlovcu, stoji u najavi ove manifestacije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest