Laburisti se obrušili na vlast – tvrde da Grad nema pojma s čime raspolaže

Laburisti se obrušili na vlast – tvrde da Grad nema pojma s čime
raspolaže

Milijuni kuna oproštenih na ime komunalne naknade, pristojbi i odlaska sporova u zastaru pokazuju da Grad ne zna čime raspolaže, ustvrdila je Snježana Kirinić, šefica Hrvatskih laburista u Karlovcu koja se na današnjoj tiskovnoj konferenciji obrušila HDZ-ovu gradsku vlast. Kako je kazala Kirinić, postupci gradske vlasti pokazuju da bi “oni bili u stanju od dvije ovce povjerene na čuvanje jednu izgubiti, a druga bi im bila ukradena”.

– Dan za danom iskaču afere, lopovluk i perfidno izmotavanje gradonačelnika koji nije sposoban podnijeti odgovornost za nemar i pljačku koji su se učestalo odvijali jer jer redovito okretao glavu na drugu stranu, kazala je Kirinić. Dodaje kako su raznorazni otpisi dugova čisto bacanje novca kroz prozor te da zbog toga spadamo u jednu od najsiromašnijih županija u Hrvatskoj.

– Bojimo se da će se slično dogoditi i na području vojarne u Luščiću. Onog trenutka kad to područje bude predano Gradu, očekujemo da se javnim natječajem koji neće biti objavljen samo u Karlovačkom tjedniku propiše obveza da se izgradi vrtić, škola ili hospiciji, odnosno sadržaji koji nedostaju ovom gradu, kaže Kirinić uz poruku vlastima da prestanu “voditi brigu o foteljama i dijelovima tijela koje popunjavaju te fotelje”, već da naprave nešto za dobrobit građana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest