Incident u Riveru – Goršić i Trupković odgovaraju za oštećenje inventara kafića

Incident u Riveru – Goršić i Trupković odgovaraju za oštećenje
inventara kafića

Dvije i pol godine nakon incidenta u karlovačkom River Pubu na Općinskom sudu u Karlovcu započelo je suđenje bivšim članovima Mladeži HDZ-a Željku Goršiću i   Danijelu Trupkoviću i to za oštećenje inventara u ovom karlovačkom kafiću. Podsjetimo, u međuvremenu je spomenuti dvojac ponovno punio stranice medija ali za novi incident – nasilničko ponašanje i premlaćivanje mladog Karlovčanina Marka Jovkovića. Za incident u Riveru davno su već novčanim kaznama kažnjeni na Prekršajnom sudu dok se taj slučaj u drugostupanjskom postupku već poduže vrijeme nalazi na Visokom prekršajnom sudu.

Oba okrivljenika tvrde da su bili u “Riveru” ali da nema govora o divljanju i razbijanju, već da su i sami posvjedočili razbijanju čaša od nekih drugih gostiju. Također, tvrde da je vlasnik ugostitelj Željko Godač izmislio da su razbili stol te da je razbijeni stol podmetnut kao dokaz.

Na idućem ročištu bit će ispitani članovi Mladeži koji su s Goršićem i Trupkovićem bili u “Riveru” sporne noći a vjerojatno i vlasnik lokala.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest