Prirodoslovna škola poziva zainteresirane za tečaj osposobljavanja za mljekare i sirare

Prirodoslovna škola poziva zainteresirane za tečaj osposobljavanja
za mljekare i sirare

Prirodoslovna škola Karlovac u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Knin i Učilištem “APIS” iz Velike Gorice organizira tečaj osposobljavanja za zanimanje mljekar – sirar.

Tečaj se provodi u sklopu projekta “MOTO” – “Modernizacija obrazovnog programa za zanimanje mljekar – sirar” koji je financiran od strane EU tako da je besplatan za sve polaznike. Tečaj osposobljavanja uključuje 140 sati nastave (60 sati predavanja, 70 sati praktične nastave i 10 sati rada na računalu), a provoditi će se prema moderniziranom obrazovnom programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Po završetku tečaja polaznici dobivaju svjedodžbu o osposobljenosti za zanimanje mljekar – sirar. Tečaj će se održavati od rujna do studenog 2011. godine u prostorijama Prirodoslovne škole Karlovac. Broj polaznika ograničen je na najviše 25 polaznika.

MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE DA SE PRIJAVE DO 1. SRPNJA!

Prijaviti se mogu osobe sa navršenih 15 godina i završenom najmanje osnovnom školom. Prijaviti se može na e-mail adresu ivy.stankovic@gmail.com ili poštom na adresu:

Prirodoslovna škola Karlovac Stjepana Mihalića 43 47 000 Karlovac

Za prijave telefonom i sve dodatne informacije možete se obratiti na slijedeći broj: 047/613-003

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest