Svi u potrazi za 17-godišnjom Antonijom Bilić – neka se javi tko može pomoći na bilo koji način

Svi u potrazi za 17-godišnjom Antonijom Bilić – neka se javi tko
može pomoći na bilo koji način

Zadnji trag Antonije Bilić, sedamnaestogodišnjakinje koja je 7. lipnja nestala na području Drniša zabilježen je na području Karlovca istog dana u 15.40 sati kad je uhvaćen njezin signal mobilnog telefona. Antonija je viđena 7. lipnja oko 10 ujutro kako stopira u smjeru prema Splitu i od tada njezini najbliži ne znaju gdje se nalazi. Policija moli sve koji su je eventualno vidjeli ili imaju bilo kakvih saznanja o djevojci da informacije jave najbližoj policijskoj postaji.

Obučena je u bijelu majicu i traperice. Radi se o djevojci izrazito mirne naravi koja se nikad prije nije udaljavala od doma.

Njezine sestre obišle su pola Hrvatske kako bi se ušlo u trag misteriznog nestanka mlade djevojke. Bile su i u Karlovcu gdje su uz pomoć brojnih koji su se uključili u akciju grad oblijepile plakatima. Svi koji mogu pomoći bilo kakvom informacijom neka se odmah jave policiji.

– Apelirali smo putem medija, napravili smo Facebook stranicu “Nestala Antonija Bilić” koja već ima jako puno prijatelja, preko lokalnih i nacionalnih medija, kontaktiramo sve prijatelje i prijatelje prijatelja, molimo ljude da na svim lokacijama lijepe Antonijinu sliku u Splitu, Rijeci, Karlovcu, Zadru, Drnišu, Čakovcu, u cijeloj Hrvatskoj. Puno nam se ljudi javlja i pomaže koliko mogu. I ovim putem molimo tko god nam  može pomoći da se javi, kazale su očajne Ana i Katarina Bilić.

FACEBOOK STRANICA…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest