Interna gradska revizija “češlja” poslovanje “Zorin doma” – poslovne knjige na provjeri

Interna gradska revizija “češlja” poslovanje “Zorin doma” –
poslovne knjige na provjeri

Vožnja na “račun kuće” ravnatelja Zvonimira Ilijića koja je “Zorin dom” po navodima policije stajala 21 tisuću kuna možda nije jedina nepravilnost u radu ove gradske kulturne ustanove. Kako saznajemo, već nekoliko tjedana poslovanje karlovačkog hrama kulture “češlja” interna revizija Grada Karlovca. Po riječima glasnogovornice Grada Andreje Barberić, gradski revizori preuzeli su poslovnu dokumentaciju “Zorin doma” i ona se nalazi na provjeri. Konkretnih saznanja jesu li pronašli nove nepravilnosti zasad nema dok bi se tijekom dana o cijelom slučaju trebao očitovati i gradonačelnik Damir Jelić.

Neslužbeno se saznaje da je prijava o navodnim nepravilnostima došla iz samog “Zorin doma” a s obzirom da se ravnatelj Ilijić već duže vrijeme nalazi na bolovanju pa ga kao v. d. zamjenjuje Goran Đurašević. Nakon kaznene prijave protiv Ilijića u javnost su procurili još neki detalji vezani za njegovu zlouporabu službenog vozila.

Osim što za korištenje automobila nije imao dozvolu osnivača, te je benzin točio na karticu ustanove Ilijić je navodno službeni automobil koristio i dok je bio na bolovanju. Podsjetimo, na bolovanje je otišao nakon pada u karlovačkoj Gradskoj vijećnici kad je nezgodno stao na stepenicu tijekom sjednice Gradskog vijeća.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest