Tajanstveni sastanak u NK Karlovcu – umjesto Turkovića dolazi Amirudin Talakić?

Tajanstveni sastanak u NK Karlovcu – umjesto Turkovića dolazi
Amirudin Talakić?

Dr. Amirudin Talakić spominje se kao mogući budući predsjednik karlovačkog nogometnog prvoligaša a nakon što Upravni odbor razriješi dužnosti u javnosti neomiljenog Stjepana Turkovića. Na današnji sastanak održan u klupskim prostorijama došli su članovi Uprave, ali i bivši ministar i saborski zastupnik Branko Vukelić koji ne krije zainteresiranost o budućnosti kluba no nije bilo Stjepana Turkovića. Iako nema službenih potvrda da je Turković prošlost što se tiče njegovog angažmana u kluba, a na klupski telefon se nitko ne javlja, neslužbeni izvor tvrdi da je Amirudin Talakić nova HDZ-ova akvizicija na ovoj dužnosti. Talakić se, iako nema funkciju u klubu, danas nakratko pojavio na sastanku.

Ako se to obistini, to bi bi bio Talakićev veliki povratak u NK Karlovac iz kojeg je kao direktor neslavno otišao prije četiri godine. Klub je tada, podsjetimo, bio u teškoj financijskoj dubiozi s blokiranim računom i ekspresno je odradio izlet u drugu ligu iz koje je odmah ispao.

NK Karlovac i dužnosnici koji su se angažirali oko kluba u potrazi su za sponzorima koji bi mogli omogućiti vraćanje višemilijunskih dugova koji su se nagomilali. Navodno bi ovih dana mogao biti podmiren dug igračima za prošlu godinu a potom i za siječanj i veljaču.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest