Još jedna večer plesa uz suvremeni ples, ritmiku i break dance u Zorin domu

Još jedna večer plesa uz suvremeni ples, ritmiku i break dance u
Zorin domu

Još dvije zanimljive plesne produkcije Baletnog studija Gradskog kazališta Zorin dom večeras su zabavljale sve ljubitelje plesne umjetnosti. Nastavak jučerašnjih produkcija suvremenog plesa i ritmike pod zajedničkim nazivom “Aj’mo se gibat, gibat” nije bio ništa manje šaren, veseo i simpatičan, a mnogobrojnost mladih plesača i velika posjećenost ponovo je posvjedočila da je ples u Karlovcu itekako živ.

Preko šezdeset mališana svoje plesno umijeće pokazalo je u 18 sati, na trećoj po redu plesnoj produkciji. Kroz godinu naučene vještine pokazale su četiri grupe sa ukupno dvanaest koreografija i jednim zajedničkim plesom. U 20 sati nastupile su još tri grupe ritmike i suvremenog plesa, a večer je dodatno začinio dinamičan nastup Break dance grupe pod vodstvom Gorana Koprenice. Za ostale koreografije zaslužne su Martina Maričić i Azra Gorić.

Ovime je svoj godišnji rad predstavio Baletni studio Zorin doma. Idući na red dolazi Dramski studio pod vodstvom Sanje Hrnjak koji će svoje završne produkcije prikazati 17. lipnja kada su na rasporedu predstave “The Egg” i “Improkaz” te 30. lipnja s predstavom “Kratki životni rezovi”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest