Na 8. Reviji suvremenog plesa nastupilo čak 176 plesača i plesačica

Na 8. Reviji suvremenog plesa nastupilo čak 176 plesača i plesačica

Dom OS RH Zrinski bio je večeras još jednom, drugi dan za redom, glavno odredište za sve ljubitelje plesne umjetnosti. Osma po redu Revija suvremenog plesa i plesnog pokreta Karlovačke županije priuštila je gledateljima vrlo raznolik, ali kvalitetan jednosatni program u kojem su se predstavile brojne karlovačke plesne grupe i skupine te jedna dugoreška.

Program se sastojao od ukupno osamnaest točaka, a svoje plesno umijeće pokazalo je čak 176 mladih plesača. Nekoliko točaka pripalo je već odavno afirmiranim i vrlo uspješnim plesačima Studija 23 i Plesnog centra Tango, ali plesne vještine pokazali su i najmlađi iz Dječjeg vrtića Karlovac “Bubice” te OŠ Dragojle Jarnević. Osim njih, nastupili su Dom za djecu “Vladimir Nazor”, Udruga za promicanje kulture orijentalnog plesa “Tiama”, Učenički dom Karlovac te Plesna skupina Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa.

Program  je obuhvatio širok spektar plesnog izričaja pa je tako publika mogla uživati u suvremenom plesu, show dancu, jazzu, ali i latinoameričkim te orijentalnim plesovima.

Cijelu reviju popratila je Vlasta Kaurić, selektorica ispred Hrvatskog sabora kulture te će nastupi svih sudionika biti i ocijenjeni.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest