Sastanak u NK Karlovcu, Turković na odlasku, Talakić tvrdi da nije novi predsjednik

Sastanak u NK Karlovcu, Turković na odlasku, Talakić tvrdi da nije
novi predsjednik

Nakon još jednog sastanka u NK Karlovcu čini se kako je samo jedna stvar sigurna. Neslavna era Stjepana Turkovića na predsjedničkom mjestu karlovačkog prvoligaša stvar je prošlosti. Ni danas nije bio među pozvanima u klub, izgleda da se čeka samo izvanredna skupština pa da bude i službeno smijenjen.

Iako mnogi nagađaju, a imamo i niz neslužbenih informacija kako će novi predsjednik biti dugogodišnji nogometni djelatnik Amirudin Talakić, on sam to i dalje demantira. Talakić bi pomirio političku i nogometnu struju – na čelu kluba ostao bi političar, ali onaj koji zna ponešto o nogometu. No njegov zadnji angažman u NK Karlovcu bio je potpuni promašaj tako da je poznavateljima nogometnih prilika u Karlovcu teško vjerovati da bi sada moglo biti drugačije.

Unatoč tome politički vrh i Uprava ga očito smatra najizglednijom opcijom, iako ne treba skrivati da većina navijača podržava drugu najčešće spominjanu opciju – Krešimira Perkovića. Perkovićevi plusevi su vezanost uz klub od najranijih dana, jedna od ključnih uloga u usponu karlovačkog nogometa u posljednjih nekoliko godina, ali i prijateljstvo s Nevenom Šprajcerom koji je za Turkovićeve vladavine u klubu postao “persona non grata”. Taj dio, pak, ujedno je nekima i minus, kao i potpuna Perkovićeva apolitičnost.

Čini se da je, bez obzira na sve demantije, Talakić ipak bliži čelnom mjestu. Puno toga trebalo bi biti jasnije u srijedu za koju je zakazan za početak priprema. Neslužbene informacije također govore kako će igračima do srijede biti isplaćeni zaostaci za 2010. godinu, a možda i kompletna plaća za siječanj. Ne bude li tako, teško je očekivati da će itko od 12 igrača kojima ističe ugovor biti spreman isti produžiti i na narednih godinu dana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest