NK Karlovac dobio novog sportskog direktora – nakon Ivkovića stiže Velimir Zajec

NK Karlovac dobio novog sportskog direktora – nakon Ivkovića stiže
Velimir Zajec

Velimir Zajec novi je sportski direktor NK Karlovca i ovu će funkciju preuzeti s prvim danom mjeseca srpnja. Nakon Tomislava Ivkovića koji je iz karlovačkog prvoligaša otišao nakon svega dva mjeseca vruću stolicu sportskog direktora preuzeo je također proslavljeni nogometaš no koliko će u ovom poslu imati uspjeha pokazat će vrijeme.

– Riječ je o odlukama čiji je cilj konsolidacija NK Karlovca za što uspješniji start u predstojećoj sezoni. Vodstvo Kluba vjeruje kako su ova kadrovska pojačanja iznimno bitna za jačanje stručnog tima Kluba i kvalitetniji rad s najmlađim talentiranim nogometašima našeg područja, kažu u klubu koji je za šefa Omladinske škole NK Karlovca postavio Sanjina Lucijanića.

– Navedeno je ključna pretpostavka ostvarenja jednog od strateških ciljeva – većeg učešća nogometaša s našeg područja u sastavu NK Karlovca, priopćila je glasnogovornica Ivana Rumenović.

Neslužbeno saznajemo da je Zajec posao u NK Karlovcu rado prihvatio i da ga smatra novim izazovom u svojoj karijeri. Posebno želi posvetiti pažnju radu s mlađim naraštajima gdje vidi ogroman potencijal karlovačkog kluba. U klub je kao igračko pojačanje pristigao karlovački internacionalac Igor Novaković koji bi trebao biti vrijedno pojačanje u novoj sezoni. Kako će zaista izgledati momčad Karlovca na početku nove sezone treba još malo pričekati.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest