Festival u jedinstvenom ambijentu Mrežnice ide dalje – MUNfest od 22. do 24. 7.

Festival u jedinstvenom ambijentu Mrežnice ide dalje – MUNfest od
22. do 24. 7.

MUNfest, najveći rock festival u Karlovačkoj županiji koji je u Hrvatskoj jedinstven po ekološkoj komponenti i turističkoj promociji prirodnih ljepota rijeke Mrežnice dobit će svoje drugo izdanje od 22. do 24. srpnja.

Iako će, s obzirom na ovogodišnji “line up”, drugi MUNfest biti nešto skromniji od svog prvog izdanja, organizatori se nadaju da će promjena lokacije – na livadu uz Mrežnicu kod restorana Zeleni kut u Gornjem Zvečaju doprinjeti da glazbeni vikend u predivnoj prirodi s nizom popratnih sadržaja izabere što više posjetitelja svih generacija.

Zasad su od “headlinera” festivala najavljeni Brkovi i Let 3 (petak), VIS Peri – deri i Majke (subota) dok će za nedjeljnu zabavu trećeg dana festivala biti zaduženi rockeri The Trio i Pickseibner. Za nastup na festivalu prijavljen je velik broj poznatih i manje poznatih bendova koji će ipak još koji dan morati pričekati mišljenje stručnog žirija koji će reći hoće li biti uvršteni u program ili ne.

– MUNfest žiri 1. srpnja izabire 4 banda. Od 1. do 10. srpnja se na stranici MUNfesta može glasati za bendove od kojih će još tri biti uvršeni u program dok će 15. srpnja MUNfest objaviti svoj konači izbor još tri banda. Na MUNfestu će zasvirati i pobjednik Hrvatskog glazbenog festivala koji će biti poznat sljedećeg vikenda, kažu organizatori. MUNfest i ove će godine imati dnevne aktivnosti, od biciklizma, kanuinga, paintballa, raftinga, vaterpola pa čak i tečaja ronjenja.

Kampiranje je uključeno u festivalsku cijenu ulaznice koja iznosi 150 kuna u pretprodaji. Dnevna je ulaznica u pretprodaji 60 kuna. Za posjetioce je osiguran parking 50 metara od prostora festivala.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest