Kratki životni rezovi za kraj uspješne sezone Dramskog studija Zorin doma

Kratki životni rezovi za kraj uspješne sezone Dramskog studija
Zorin doma

U Gradskom kazalištu Zorin dom večeras je odigrana nova predstava Dramskog studija, posljednja za ovu kazališnu sezonu. “Kratki (životni) rezovi” niz su naizgled nepovezanih, ali sasvim svakodnevnih životnih situacija koje su se, sudeći prema aplauzu i provalama smijeha, publike itekako dojmile. Predstava je nestala na temelju improvizacija, u čemu su se mladi glumci Dramskog studija na nedavno izvedenom “Improkazu” već dokazali, pa je i ova produkcija garantirala dobru zabavu, smijeh, ali i mnoštvo emocija. Veseli, duhoviti, tužni, potreseni, jaki i slabi likovi pričaju svoje priče, a njihove sudbine čine se nepovezane sve do samog kraja kada će nečije priče dobiti sasvim nov početak dok će druge ostati nedovršene. Svaki od tih “rezova” popraćen je dobro odabranom glazbom koja samo pripomogla već ionako emotivnim i potresnim, ali i dalje sasvim običnim životnim situacijama.

Čak dvadeset i pet članova dramskog studija izvodilo je ovu predstavu, a mladi karlovački glumci zaslužili su svaku pohvalu za svoj nastup. Za nastanak predstave zaslužna je voditeljica Dramskog studija, Sanja Hrnjak koja se na kraju svima i zahvalila za naporan rad tijekom godine.

Bila je ovo posljednja završna produkcija Dramskog studija Gradskog kazališta Zorin dom te su time završili svoje predstavljanje za ovu godinu, ali i zatvorili prilično uspješnu kazališnu sezonu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest