MUNfest 2011: Žiri izabrao četiri benda za nastup na MUNfestu, slijedi glasovanje publike

MUNfest 2011: Žiri izabrao četiri benda za nastup na MUNfestu,
slijedi glasovanje publike

Prijave bendova za MUNfest, najveći rock festival u Karlovačkoj županiji koji će u jedinstvenom ambijentu rijeke Mrežnice biti održan od 22. do 24. srpnja su gotove. MUNfest žiri je između sedamdesetak prijavljenih bendova izabrao četiri koja će se pridružiti već najavljenim “headlinerima” festivala dok od danas do 10. srpnja na stranici festivala www.munfest.hr svi zainteresirani mogu glasati za svoje favorite. Po glasovima bit će izabrana još tri benda. Bendovi po izboru žirija su Mondo Bizzaro iz Duge Rese, Onli-tu iz Rijeke, Carl Hunter iz Karlovca i Mjuzikl iz Zagreba. Po najavama organizatora prva dva benda će nastupiti u petak a druga dva u subotu.

– Na festivalu će nastupiti i pobjednik Hrvatskog glazbenog festivala koji se održava danas, tako da će danas biti poznat još jedan od sudionika MUNfesta, kažu u organizacijskom odboru festivala. Nakon glasovanja posjetitelja službene web stranice festivala, 15. srpnja će žiri izabrati još četiri benda koji će nastupiti na festivalu. Sudeći po interesu, MUNfest će i ove godine biti vrlo zanimljiv i raznolik.

Zasad su od “headlinera” festivala najavljeni Brkovi i Let 3 (petak), VIS Peri – deri i Majke (subota) dok će za nedjeljnu zabavu trećeg dana festivala biti zaduženi rockeri The Trio i Pickseibner.

MUNfest i ove će godine imati dnevne aktivnosti, od biciklizma, kanuinga, paintballa, raftinga, vaterpola pa čak i tečaja ronjenja.

Kampiranje je uključeno u festivalsku cijenu ulaznice koja iznosi 150 kuna u pretprodaji. Dnevna je ulaznica u pretprodaji 60 kuna. Za posjetioce je osiguran parking 50 metara od prostora festivala.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest