Bionda: Karlovačka vlast je kao “sveta vodica” – ne šteti ali niti ne koristi

Bionda: Karlovačka vlast je kao “sveta vodica” – ne šteti ali niti
ne koristi

Iskusni HNS-ovac sa 20-godišnjim iskustvom u stranci Mile Bionda postao je šef Županijske organizacije HNS-a. Predsjednik GO Branko Mohorić odsad će obavljati dužnost dopredsjednika Županijske organizacije, kao i Ozaljčanin Ivica Benković. Kako je rekao na današnjem predstavljanju Bionda, prvi koraci su priprema za izbore i uspostavljanje ogranaka u Žakanju i Kamanju kojima bi županijski HNS pokrio sve jedinice lokalne samouprave u Karlovačkoj županiji.

– Pred nama je priprema za izbore i osobno ću učiniti sve što mogu da dojučerašnji poltroni zatvorenika iz Salzburga ne uzmu treći mandat zaredom, rekao je Bionda dodavši kako HDZ želi ulazak Hrvatske u EU prikazati pobjedom jedne stranke. Kako kaže, to je uspjeh svih osim euroskeptika dok među najzaslužnije svrstava bivšeg predsjednika Stjepana Mesića koji je Hrvatsku otvorio Europi. Pritom, dodaje, ne spori ulogu Vlade i svih ostalih.

– Aktualna vlast u Karlovcu i Karlovačkoj županiji nije sposobna odgovornosti prostora i vremena u kojima se nalazimo. Uz krizu, nezaposlenost, pad BDP-a, vlast djeluje kao “sveta vodica” – ne šteti ali nemo niti koristiti, kaže Bionda. Dolazak novog predsjednika ŽO HNS-a Mohorić smatra pravim potezom. Kaže da je odlučio da se zbog obveza u Gradskoj organizaciji ne kandidira za šefa ŽO.

– U trenucima apsolutne inflacije politike u svoj antipod, u sredstvo osobnog promicanja izbjegli smo zamku velikih osobnih ambicija. Mile Bionda nije došao na svoj zahtjev već po želji većeg broja članova svoje podružnice, kazao je Mohorić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest