U subotu otvaranje Foginovog kupališta uz vaterpolo, streetball i “humanu” zumbu

U subotu otvaranje Foginovog kupališta uz vaterpolo, streetball i
“humanu” zumbu

Nakon par oblačnih dana ugodno i toplo vrijeme trebalo bi počastiti Karlovčane u subotu, na dan službenog otvaranja nove kupališne sezone na Foginovom kupalištu na Korani, jedinom registriranom riječnom kupalištu u Hrvatskoj.

Kratki program otvaranja održat će se u 9 sati, a ubrzo nakon toga počet će prvi od tri ovoljetna vaterpolo turnira. Svi oni koji se još uvijek žele prijaviti mogu to učiniti sve do sutra u 9 na broj 098 635 424 (Krešimir Profozić). Sistem natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa.

U 15 sati, pak, na rasporedu je i turnir u streetballu, uličnoj košarci, dok će se kupači u 18 sati moći i razgibati i to uz humanitarni fitness. Točnije, riječ je o popularnoj zumbi, koja će se ovog puta održati za napuštene pse u skloništu u Utinji. Svi potencijalni plesači zato su pozvani da sa sobom ponesu hranu za pse.

Svakoga dana na Foginovom će biti organizirane raznovrsne animacije za kupače, a posebno treba istaknuti utorak i četvrtak, kada će u 16,30 sati biti na rasporedu škola plivanja. Pa, imate li mališane koji još uvijek ne plivaju posve dobro, ovo je lijepa prigoda da se oslobode straha od vode i postanu pravi mali plivači.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest