Atraktivan koncert Kočani Orkestra u bivšem kinu – novom zanimljivom koncertnom prostoru

Atraktivan koncert Kočani Orkestra u bivšem kinu – novom
zanimljivom koncertnom prostoru

Bivše kino Edison, odnosno današnji Budha bar, sinoć je bio poprište plesa, dobre zabave i veselih ritmova jazza, funka i tradicionalne glazbe. Za sve to zaslužan je Kočani Orkestar, makedonski sastav koji je svoju publiku odavno stekao zahvaljujući brojnim kako domaćim, tako i inozemnim nastupima. Kombinirajući tradicionalne narodne i romske napjeve sa modernim ritmovima, ovi vrhunski glazbenici oduševljavali su publiku u Italiji, Francuskoj, Kanadi, SAD-u, a ništa manje atraktivni nisu bili ovog petka pred karlovačkom publikom.

Energični i veseli ritmovi rasplesali su Karlovčane, a dečki iz Orkestra publiku su zabavljali različitim melodijama prelazeći s razuzdanih melodija koje zovu na jug na nešto mirnije, gotovo melankolične i tužne napjeve. Gužve, unatoč relativno niskoj cijeni, baš i nije bilo, dijelom i zbog dogovora organizatora i benda da dvorana ne bude “krcata” već da se u prodaju pusti ograničen broj ulaznica kako bi bilo dovoljno mjesta za ples. U svakom slučaju, oni koji su ovaj događaj posjetili zasigurno nisu požalili.

Sve u svemu, koncert je bio nabijen pozitivnom energijom, publika rasplesana, a uz sve to, prostor nekadašnje kino dvorane pokazao se kao izvrsno rješenje za koncerte i možda neka buduća slična događanja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest