Uoči dražbe hotela Korana – za hotel više zainteresiranih, navodno i braća Mamić

Uoči dražbe hotela Korana – za hotel više zainteresiranih, navodno
i braća Mamić

Uoči sutrašnje dražbe na kojoj će devastirani hotel biti ponuđen po početnoj cijeni od 10,8 milijuna kuna još nitko nije uplatio jamčevinu no neslužbeno se doznaje da će to tijekom današnjeg dana učiniti čak četiri investitora zainteresirana za kupnju hotela. Kako tvrdi pouzdan izvor,  navodno su za ruševinu na obali Korane zainteresirana i poznata braća iz svijeta nogometa  Zdravko i Zoran Mamić koji su putem svojih karlovačkih prijatelja čak zatražili i dokumentaciju o ruševnom zdanju.

. Kako se u proteklom pokušaju prodaje karlovačkog “ruglomira” nije javio niti jedan potencijalno zainteresirani ulagač, gradonačelnik Damir Jelić uputio je jučer apel zainteresiranima za kupnju hotela. Kako je još jednom upozorio, “ukoliko zainteresirani investitori imaju nečasne namjere Grad Karlovac konzervirat će prostor Hotela Korana”.

– Hotel Korana je trenutno najveće ruglo našeg grada, ali isto tako i ogroman potencijal u razvoju grada Karlovca. Uz podršku svih građanki i građana grada Karlovca šaljem poruku zainteresiranim investitorima da će Grad Karlovac dati 100-postotnu podršku onima koji žele projekt Hotela Korana razvijati u duhu održivog razvoja i na zadovoljstvo šire javnosti, kaže Jelić. Ukoliko postoje investitori koji imaju drugačije namjere kao preprodaju Hotela Korana ili zamrzavanje projekta, dodaje gradonačelnik, odgovorno tvrdim da će Grad Karlovac poduzeti sve aktivnosti kako bi prostor Hotela Korana pretvorio u još jednu predivnu zelenu površinu u gradu Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest