“Zelenilo” kosi privatnu parcelu u Grabriku, oporbu zanima koliko to naplaćuje

“Zelenilo” kosi privatnu parcelu u Grabriku, oporbu zanima koliko
to naplaćuje

“Zelenilo” redovito održava, odnosno kosi privatnu parcelu u Grabriku koja je široj javnosti poznata jer ju je Grad Karlovac prodao “Centar gradnji” da tamo izgradi stambeno – poslovni centar s kinom i dječjim vrtićem. Zemljište je kasnije preprodano i daleko je od gradilišta, no gradska tvrtka “Zelenilo” i dalje kosi parcelu iako to još od 2009. godine nije javna površina u vlasništvu Grada Karlovca.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća na pitanje SDP-ovog vijećnika Josipa Benčića zanimalo je koliko održavanje ove parcele “Zelenilo” naplaćuje. Tehnička direktorica “Zelenila” Gordana Purgar koja već nekoliko sjednica zaredom u Gradskom vijeću mijenja direktora Stjepana Turkovića, priznala je da se redovito kosi parcela u Grabriku. Međutim, tehničkoj direktorici nije bilo poznato je li i koliko to tvrtka naplaćuje pa se obvezala da će provjeriti.

– Zanima me koliko “Zelenilo” naplaćuje košnju privatnog zemljišta u Grabriku. Osim toga molim na uvid sve fakture koje su izdane za tu namjenu od 2009. godine do danas, zatražio je Benčić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest