Opačić: Vrijeme je da na vlast dođu oni koji mogu rješavati probleme

Opačić: Vrijeme je da na vlast dođu oni koji mogu rješavati
probleme

Karlovčani su danas ujutro imali priliku popiti kavicu s Milankom Opačić i Nenadom Stazićem a u okviru njihovog obilaska gradova i općina 7. izborne jedinice.

– Smatramo da je ovo dobar način neposredne komunikacije s građanima. Popijemo kavu i porazgovaramo o problemima. Ljude najviše smeta što nemaju radnih mjesta, velik je problem prijevoza, komunikacije do liječnika, trgovine. Očekujemo izbore što je moguće prije, ne zbog naših fotelja već da se stvari u ovoj zemlji počnu rješavati. U zadnje dvije godine ništa se ne radi, sve je stalo i zbog toga će se nešto morati promijeniti, kazala je Milanka Opačić novinarima koji su također svratili na kavicu. Kako dodaje, vrijeme je da se formira nova Vlada, da dođu ljudi koji će biti stanju provoditi potpune reforme.

Odugovlačenje s objavom datuma izbora Opačić komentira kao kalkulacijom premijerke i njezine želje da potpiše pristupni ugovor s EU.

– Nevažno je tko će ga potpisati, važnije da rješavamo probleme. Klizimo prema scenariju Grčke i to je nešto što definitivno ne želimo, kaže Opačić.

Kao što se ne zna datum izbora, tako nisu ni definirane izborne liste. Opačić kaže da traju pregovori s koalicijskim partnerima te da će uskoro biti poznati rezultati tih pregovora.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest