U subotu prvi put u Karlovcu – Shotgun pump action steel challenge

U subotu prvi put u Karlovcu – Shotgun pump action steel challenge

Svi prijatelji i ljubitelji praktičnog streljaštva te svi kojima vatreno oružje nije strano imat će priliku sutra, u subotu, okušati se u prvom Turniru Grada Karlovca – Shotgun pump action. Organizatori su članovi Kluba za praktično streljaštvo “Bastion” Karlovac dok je početak turnira predviđen u 10 sati  na sportskom strelištu Jamadol, Jamadolska 2. Turnir je zamišljen kao promotivni shotgun pump action meč i stoga nije službeni meč IPSC-a.

– Turnir će se sastojati od 4 stage-a, svaki stege se sastoji od 5 IPSC metalnih meta te se puca u 3 stringa. Za turnir je potrebno minimalno 60 komada metaka. Pucat će se isključivo shotgun pump action (pumperica) te je dozvoljena isključivo olovna sitna sačma (strogo je zabranjeno korištenje kugle i pp-a).  Iako će suđenje biti po IPSC pravilima, za nastup na turniru nije potreban sigurnosni ispit IPSC-a.  Svrha je biti što brži u obaranju meta, naravno, naglasak je na vještini sigurnog rukovanja, rekao je za KAportal predsjednik  KPS “Bastion”  Mario Šoštarić.

Svi koji žele probati okušati svoje streljačke sposobnosti za kotizaciju će morati izdvojiti 100 kuna. Svi ostali dobrodošlli su pogledati ovu sve  popularniju i atraktivnu sportsku disciplinu, pozivaju iz “Bastiona”. Članovi Kluba svim strijelcima žele  dobrodošlicu i puno uspjeha u turniru, a dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 095/ 9119718, Mario Šoštarić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest