Do 1. kolovoza prijave za fotografski natječaj uz Međunarodnih dan mladih

Do 1. kolovoza prijave za fotografski natječaj uz Međunarodnih dan
mladih

Međunarodni dan mladih ove će se godine na Foginovom kupalištu obilježiti prigodnom izložbom fotografija koja će biti popraćena i glazbenim programom. Naime, Centar za mlade na Gazi organizira foto natječaj s temom “Mladi i slobodno vrijeme” te pozivaju sve zainteresirane da slanjem svojih fotografija sudjeluju u natječaju. Prijaviti se mogu osobe svih dobnih skupina, a broj poslanih fotografija po osobi je neograničen, bitno je samo da pristigli radovi zadovoljavaju temu natječaja. Odabrane fotografije bit će izložene 12. kolovoza od 16 do 22 sata na Foginovom kupalištu, a pobjednika natječaja biraju posjetitelji. Za autora pobjedničke fotografije organizatori su pripremili i simboličan poklon. Za glazbeni dio predviđen je DJ program LED kolektiva i njihov plesni house program “pLEDsnjak”.

Svi zainteresirani svoje radove mogu poslati na fotomladi@gmail.com zajedno sa svojim imenom i prezimenom te nazivom fotografije. Rok za prijavu fotografija je 1. kolovoz 2011.

Natječaj se provodi kao dio projekta Klubovi za mlade financiranog od strane Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest