Zabava na Foginovom – skokovi na beach flagu, supertalent i izbor za miss

Zabava na Foginovom – skokovi na beach flagu, supertalent i izbor
za miss

Sedam dana uoči službenog zatvaranja Foginovog kupališta počeo je završni program i to više nego uspješno. Stotine kupača, natjecatelja, plesača, ali i onih Karlovčana koji nisu učestvovali u programu nego samo došli vidjeti što se radi, prodefiliralo je lijevom obalom Korane na Rakovcu.

Dan je počeo jutarnjim kupanjem, dok su na svoje u ranim poslijepodnevnim satima došli mlađi posjetitelji Foginovog koji su sudjelovali u “beach flagu” koji, kako smo prvo napisali, nema nikakve veze s američkim nogometom već je to jednostavna utrka na pijesku po posebnim pravilima. Natjecatelji u sprint kreću iz ležećeg položaja i moraju što prije dohvatiti ručku zabodenu u pijesak. Natjecatelja je u svakom trčanju više nego ručki pa se natjecatelji eliminiraju. Karlovčani su pokazali zavidnu vještinu u trčanju, letenju u aatraktivnim skokovima i ne baš ugodnom ateriranju u pijesak.

Prava zabava uslijedila je tek navečer, zubma, hip – hop, breakdance plesnjakom dok svi koji žele vidjeti kako izgleda karlovački Supertalent show mogu još uvijek doći na kupalište. Nakon nastupa talenata, karaoka i izbora za miss i mistera plaže uslijedit će salsa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest