Dan vaterpola: U subotu prvi domaći nastup VK Karlovca i amaterski vaterpolo turnir

Dan vaterpola: U subotu prvi domaći nastup VK Karlovca i amaterski
vaterpolo turnir

Tijekom cijele subote Foginovo kupalište bit će domaćin dva vaterpolo turnira – jednako zanimljiva i privlačna, svaki na svoj način. Već od 10 sati ujutro igra se veliki amaterski, odnosno rekreativni turnir, na kojem mogu sudjelovati svi koji žele. Kotizacija je 200 kuna, pripremljene su i nagrade za najbolje, a svi sudionici imaju pravo i na kotlovinu i pivu.

Momčadi se mogu prijaviti na broj mobitela 099 244 2020 ili na Facebook profilu “Vaterpolo klub Karlovac”. Ali, ne samo momčadi. Ukoliko želite zaigrati vaterpolo, a nemate svoju ekipu, organizatori vas pozivaju da se svejedno prijavite i obećavaju da će vam oni sami pronaći ekipu! Naime, puno je zainteresiranih koji nemaju formirane momčadi pa se i na ovaj način mogu “spojiti” i zaigrati na trećem karlovačkom vaterpolo turniru za rekreativce.

Paralelno s ovim turnirom, održat će se i malo ozbiljniji turnir koji je ujedno i prvi nastup Vaterpolo kluba Karlovac na domaćem terenu – moglo bi se reći i prvi službeni nastup, jer prije dva vikenda u Vrsaru klub još nije bio službeno osnovan, a to bi se trebalo dogoditi ovog petka ili subote, svakako prije turnira.

Na ovom turniru nastupaju tri momčadi koje će igrati po sistemu “svatko sa svakim”. U 15 sati sastaju se Vrsar-Rijeka, u 17 sati Karlovac-Rijeka, a u 19 sati Karlovac-Vrsar.

U svakom slučaju, nema sumnje kako će to biti vrlo lijep i zanimljiv vaterpolo dan na Foginovom kupalištu – dođite, zaigrajte, uživajte u rekreativnom turniru i, naravno, navijajte za VK Karlovac!

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest