Mjesta na ŠRC-u za Dane piva još ima – otpada onaj tko ne potpiše do petka

Mjesta na ŠRC-u za Dane piva još ima – otpada onaj tko ne potpiše
do petka

Još uvijek ima mjesta za one koji žele na 25. Karlovačkim danima piva sudjelovati sa svojom ponudom. I nakon dva javna poziva za zakup prostora na ŠRC Korana, poprištu najmasovnije karlovačke manifestacije, bez zakupnika je još uvijek “kutić Dobra”  te površina na kojem je predviđeno postavljanje dva “zračna dvorca” – zabavna mini parka za djecu.

Kako je danas na tiskovnoj konferenciji objasnila direktorica TZ Tihana Bakarić, ostalo je mjesta za postavljanje još nekoliko štandova dok bi se moglo dogoditi, ako netko kome je već dodijeljen prostor ne potpiše ugovor, prostor dobije onaj “ispod crte”. “Dobra” je na licitaciji po pedeset posto nižoj cijeni, sada je 30 tisuća kuna, dok je prostor “dvorca” snižen s 5.000 na 3.000 kuna.

– Danas je otvoren treći po redu javni poziv i bit će otvoren do 19. kolovoza u 14 sati. Povjerenstvo je dosad zaprimilo 36 ponuda, 20 u prvom pozivu i 16 u drugom i smatramo da je to dosta dobar odaziv s obzirom na cijene i gospodarsku situaciju, kazala je Bakarić.

Ako netko od ugostitelja “otpadne” zbog nepotpisivanja ugovora, onaj tko dođe umjesto njega dobit će prostor po nižim cijenama. Na današnjoj tiskovnoj međutim nismo mogli dobiti nikakvu dodatnu informaciju o samom programu Dana piva, odnosno kako teku pripreme za povorku i sve ostalo što prati manifestaciju. Kako je objasnila Bakarić, ovo je tematska presica vezana samo za zakup prostora tako da su novinari, a i javnost ostali uskraćeni za informacije koja ih vjerojatno više zanima od problema s popunjavanjem ŠRC-a.

25. Karlovački dani piva počinju u subotu 27. kolovoza i trajat će do 3. rujna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest