Karlovački policajci brane boje Hrvatske na Svjetskim igrama policije u N. Yorku

Karlovački policajci brane boje Hrvatske na Svjetskim igrama
policije u N. Yorku

Načelnik PU karlovačke Josip Ćelić, te karlovački policajci Darko Željković i Vlado Cindrić kroz koji dan putuju u New York gdje će sudjelovati na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama. Na smotri sportaša iz redova policije i vatrogastva, će tijekom desetak dana natjecanja biti zastupljeno 69 sportova, od streljaštva, nogometa, juda, karatea, košarke, jahanja pa sve do obaranja ruku.  Uz Vladu Cindrića i Josipa Ćelića ekipu Hrvatske u preciznom i brzom pucanju čine i  policijski službenici iz ATJ Lučko, Veljko Županić i Dalibor Kocijan, dok će Željković nastupiti u taekwondou.

Na ovom natjecanju očekuje se čak 20 tisuća sudionika i po procjenama to će biti najveći ovogodišnji sportski događaj. Osim sportskog nadmetanja, stvaranja veza i poznanstava Svjetske igre bit će prilika i za obilježavanje desete obljetnice napada na World Trade Centar u New Yorku 11. rujna 2001. godine.

Treba napomenuti da su predstavnici MUP-a RH do sada sudjelovali na igrama u Pekingu, Stockholmu, Barceloni, Quebecu, Adelaidu, Vancouveru i u Andori na kojima je čak 17 hrvatskih policajaca osvojilo zlatne medalje. Sutra ujutro streljačka ekipa održat će trening na Gradskom strelištu Jamadol.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest