Sjajan bend The Genuines oduševio posjetitelje KAbine u sparnoj ljetnoj večeri

Sjajan bend The Genuines oduševio posjetitelje KAbine u sparnoj
ljetnoj večeri

Sparno ljetno predvečerje razvedrilo je odlično izdanje KAbine, sedamnaesto po redu. Gotovo da smo mogli uživati u dva zasebna koncerta izvrsnog zagrebačkog benda The Genuines – prvi, klasični promenadni, u kojem su šetači zastajali uz instrumentalnu svirku Joška Širinića (gitara), Ivara Robana Križića (bas), Dana Divjaka (klavijature), Eduarda Werfta (bubnjevi) i Viktora Volarića Horvata (udaraljke). Popunile su se ubrzo i klupice u karlovačkom parku koji je nudio kakvo-takvo osvježenje od vrućine i sparine a svaka je izvedba popraćena aplauzom i ponekim “vriskom” iz mraka.

Nakon stanke, bendu se pridružila i pjevačica, a svirka se pretvorila u pravi mali koncert, uz sve više posjetitelja koji su glasnim odobravanjem pozdravljali izvanrednu svirku benda i upečatljiv i zavodljiv glas Nikoline Kovačević. Iako je bend u dvije “ture” svirao gotovo dva sata, svima je bilo žao kada je došao kraj ovog doista lijepog koncerta.

Večer je inače puna sadržaja, pa ako ovo čitate odmah po objavi teksta, još imate vremena da krenete na neku svirku ili party – do ponoći se svira u Crnom mačku (Goran Ilić) i Promenadi (Marijan Monić), partija se na terasi Edisona, a na Foginovom će do 1 ujutro potrajati svirka southern rock benda Dukes of Hazzard.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest