Scena otvorila vrata – na punk veselici P.S.D. promovirao novi album

Scena otvorila vrata – na punk veselici P.S.D. promovirao novi
album

Prije svega disciplina (foto Mario Pavlić)

Dok su na Danima piva narodnu masu zabavljali Kim Verson i Jole, u jedinom pravom karlovačkom klupskom prostoru – na kultnoj Maloj sceni na svoje su došli ljubitelji žešćeg zvuka. Na solidno ispunjenoj sceni nastupili su karlovački punk bendovi Treaviit, Carl Hunter, Me As Well i Tahijevi kmetovi i to kao gosti benda Prije svega disciplina koji je proslavio 30 godina od osnivanja i pritom promovirao svoj drugi studijski album “Ma boli nas”.

Scena je još jednom pokazala koliko bi puno značilo da se konačno obnovi i stavi u funkciju, a ne da koristi tek nekoliko vikenda u godini s koncertne evente potput sinoćnjeg.

Treaviit

Treaviit, bend sastavljen od tri člana puno poznatijih Carl Hunter, potpomognutima novim pjevačem napravio je žestoki uvod u zanimljivu večer. Nakon njih Carl Hunter je prezentirao desetak pjesama iz svoje najranije faze, s kraja 90-ih, dok ipak nisu izostale i nešto novije uspješnice kao i nezaobilazna himna Gademza. Mlade punk snage Me As Well otkad su počeli svirati i izvan okvira Karlovačke županije više ne treba posebno hvaliti dok uvijek ugodno iznenade Tahijevi kmetovi, karlovački bend s početka 80-ih koji je kao i slavljenik P.S.D. prije nekoliko godina doživio svoju reanimaciju.

Naravno, najveći interes publike bio je upravo za P.S.D. koji su prezentirali novi album te Karlovčanima na Sceni priuštili i malo iznenađenje, dolazak Davorina Bogovića Rinčija koji je u rođendanskom raspoloženju s njima otpjevao jednu pjesmu. U svakom slučaju za pohvalu je svaki pokušaj oživljavanja Scene kao klupskog prostora.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest