Stižu klupe kod jezerca – Zelenilo preskupo pa GČ klupe nabavlja kod proizvođača

Stižu klupe kod jezerca – Zelenilo preskupo pa GČ klupe nabavlja
kod proizvođača

Uređenje obale jezerca u Novom centru koje je jedan od prioritetnih projekata ove gradske četvrti sigurno bi zapelo da se prihvatila ponuda karlovačkog gradskog poduzeća “Zelenilo”. Prva faza uređenja, naime, obuhvaća postavljanje klupa koje je, po svojoj ponudi zajedno s postavljanjem “Zelenilo” gradskoj četvrti htjelo naplatiti 8.142 kune u što je uključen PDV.

Kako je na današnjoj tiskovnoj konferenciji objasnio koordinator GČ u ovom projektu Domagoj Švegar, klupe će Gradska četvrti ipak nabaviti direktno od proizvođača koji za klupe s naslonom traži 4.600 kuna ali bez postavljanja. “Zelenilo”, kaže Švegar, puno je veću cifru navelo za klupe bez naslona pa ga čudi, kaže, “tolika nekonkurentnost Zelenila na tržištu”.

Osim klupa, u prvoj fazi namjerava postaviti i kante za smeće. Sredstva za četiri klupe donirala je Zaklada Zamah dok će četiri dati Grad Karlovac. Prvo će biti postavljene ove Zamaha dok za “gradske” Gradska četvrt nije vezana za rokove. Tiskovna na obali jezerca

Osim uređenja jezerca planovi Novog centra odnose se i na postavljanje rasvjete u Krležinoj, uređenje raskršća Senjske i ulice Luščić za što imaju ušteđenih 20 tisuća kuna pa od Grada očekuju da uplati ostatak. U ovoj godini, rekao je predsjednik Gradske četvrti Željko Pilipović, nema novca za treći prioritetni projekt – postavljanje ograde na dječjem igralištu u Sarajevskoj ulici.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest