Zelenilo reagira: Naša ponuda odnosi se na klupe, košarice i kompletne radove postavljanja

Zelenilo reagira: Naša ponuda odnosi se na klupe, košarice i
kompletne radove postavljanja

Na tekst objavljen na KAportalu u kojem je koordinator Gradska četvrt Novi centar za uređenje jezerca Domagoj Švegar iznio podatak da je gradska tvrtka “Zelenilo” poslalo znatno skuplju ponudu pa je GČ odlučila kupnju četiri klupe obaviti kod proizvođača reagirao je direktor “Zelenila” Stjepan Turković. On smatra da je riječ o neprovjerenoj informaciji jer se cifra od 8.142 kune ne odnosi samo na klupe za sve pripadajuće radove.

– Prema ponudi od 8. srpnja 2011. godine navedena je nabava, doprema i postava četiri ljevane klupe bez naslona sa svim pripadajućim radovima te nabava, doprema i postava 2 košarice za otpatke sa svim pripadajućim radovima u ukupnom iznosu od 8.820,00 kuna bez PDV-a, stoji u reagiranju “Zelenila” na naš članak. Kako navodi direktor Turković, iznos kojeg je naveo Domagoj Švegar – 4.600 kuna za četiri klupe je iznos u koji nije uključena dostava klupe i postava klupe, odnosno trošak radnika, korištenje traktora, troškovi vijaka, matica, borera, montaže, te trošak betona. KAportal.hr

Priopćenje “Zelenila” prenosimo u cijelosti:

Poštovani, U skladu sa Zakonom o medijima koji izričito u članku 40.,stavak 1. kaže:” Svatko ima pravo od glavnog urednika zahtijevati da bez naknade objavi ispravak objavljene informacije kojom su bila povrijeđena njegova prava ili interesi. Pravo na ispravak imaju i pravne osobe i druge organizacije i tijela, ako su informacijom bila povrijeđena njihova prava i interesi. Svrha ispravaka je ispravljanje netočne ili nepotpune informacije”, podnosimo Vam zahtjev za ispravkom informacije. Zahtjev se odnosi na tekst objavljen dana 29.08.2011. godine pod naslovom Stižu klupe kod jezerca – Zelenilo preskupo pa GČ klupe nabavlja kod proizvođača u kojem neprovjerenim informacijama štetite časti i ugledu tvrtke Zelenilo d.o.o. : Poštovani, prema ponudi od 08.07.2011.g. koju potpisuje direktor tvrtke Zelenilo d.o.o.  Stjepan Turković navedena je: nabava, doprema i postava četiri ljevane klupe bez naslona sa svim pripadajućim radovima te nabava, doprema i postava 2 košarice za otpatke sa svim pripadajućim radovima u ukupnom iznosu od 8.820,00 kn bez PDV-a. Iznos koji je naveo gosp. Domagoj Švegar, 4600 kn za 4 klupe je iznos u koji nije uključena dostava klupe i postava klupe, odnosno trošak radnika, korištenje traktora, troškovi vijaka, matica, borera, montaže, te trošak betona.

S poštovanjem, Direktor Stjepan Turković, bacc.oec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest