Turković: “Zelenilo” ne manipulira javnošću, već to čini Domagoj Švegar

Turković: “Zelenilo” ne manipulira javnošću, već to čini Domagoj
Švegar

Medijski najeksponiranije klupe u gradu i dalje su tema. Nakon našeg jučerašnjeg teksta “Saga o klupama se nastavlja – prvo reagirao direktor Zelenila, sad Švegar uzvraća” s reagiranjem na izjavu Domagoja Švegara se ponovno javio direktor “Zelenila” Stjepan Turković.

– U tekstu su sporne rečenice “Posebno naglašavam da osim što pokušava zamagliti računicu nepotrebnim kompliciranjem odnosno uvođenjem stavke koševa za smeće u računicu, direktor Turković laže kada navodi da dostava klupa nije uključena u iznos od 4600 kuna. Nizak je i Turkovićev pokušaj manipuliranja javnošću na način da eliminacijom iznosa PDV-a iz svoje, ali ne i iz konkurentske ponude, umjetno smanji cjenovnu razliku”.

– Ova formulacija je netočna i uvredljiva, te je javnosti nametnuta predodžba koja nema nikakve veze s činjenicama. Direktor tvrtke Zelenilo d.o.o. niti u jednom trenutku nije pokušavao “zamagliti” situaciju, te smo u Zahtjevu za objavom ispravka naveli sve stavke našeg ponudbenog troškovnika, ukupnu cijenu, te naveli da u istu nije uračunat PDV, stoji u reagiranju.

Kako napominje Turković, novinar Večernjeg lista gosp. Marin Bakić je 28. kolovoza zatražio i održao intervju s direktorom tvrtke Zelenilo d.o.o. na temu postave klupa i  košarica na lokaciji jezerca Luščić, te mu je predočen isti ponudbeni troškovnik. Iz gore navedenog proizlazi da u tvrtki Zelenilo d.o.o. niti u jednom trenutku nismo pokušali manipulirati javnošću, što se nebi moglo reći za gosp. Domagoja Švegara, reagira Turković. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest