Dvije plesne predstave i film večeras u sklopu Karlovac Dance Festivala

Dvije plesne predstave i film večeras u sklopu Karlovac Dance
Festivala

Prvi međunarodni festival suvremenog plesa u gradu na četiri rijeke, Karlovac Dance Festival, i večeras svim ljubiteljima ove umjetnosti nudi vrlo zanimljiv program. Karlovčani i Karlovčanke tako će moći uživati u dvije vrlo zanimljive plesne predstave, ali i projekciji jednog plesnog filma.

Program će započeti plesnom predstavom “So quite a new thing”, londonske Avatara Ayuso Dance Company, nakon čega će svoje plesno umijeće pokazati domaći izvođači uz predstavu “Refrakcije”, koju zajednički potpisuju Plesni centar PULS i Centar mladih Ribnjak iz Zagreba. Na kraju, slijedi plesni film “Secuencia de movimientos discretos”, također proizašao iz radionice cijenjene Avatara Ayuso Dance Company.

Jučer su na rasporedu bile dvije karlovačke i dvije britanske produkcije – “Voće i povrće” Studija 23 i “Solo za Veru” Free Dance studija Melite Spahić još su jednom pokazali da Karlovac s punim pravom zaslužuje važno mjesto na plesnoj mapi, ne samo u Hrvatskoj. Solo plesnu predstavu “Patriot” izveo je sjajni James Finnemore iz Velike Britanije.

Večerašnji program u Edisonu (u kino dvorani) počinje u 20 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest