Posljednji dan 25. Karlovačkih dana piva bio je i najposjećeniji

Posljednji dan 25. Karlovačkih dana piva bio je i najposjećeniji

Kako se i očekivalo, posljednji dan 25. Karlovačkih dana piva privukao je najveću pozornost Karlovčana i brojnih gostiju iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Gotovo svi su i produžili predviđeno radno vrijeme, pa se na ŠRC-u, naravno uz pivo, feštalo do 3 ujutro.

Na centralnoj pozornici tisuće posjetitelja zabavljao je Magazin, u šatoru Karlovačke pivovare Žanamari Lalić, no jednako dobro posjećeni bili su i šatori s tamburaškom glazbom, a velik interes izazvalo je i predstavljanje turističkih zajednica Županje i Biograda na moru.

Manifestaciju su, kao i proteklih nekoliko godina, pratile i kontroverze i oprečna mišljenja o kvaliteti i svrsishodnosti, a na kraju argumenata za svoju stranu imaju i protivnici i zagovornici Dana piva.

Posjeta je bila vrlo dobra, no trošilo se manje nego inače, što govori da problem previsokih cijena postaje doista ozbiljan. Zabavni program vjerojatno će uvijek izazivati različita mišljenja, a činjenica da su ispred centralne pozornice veliku gužvu stvarali i Rozga ili Jole, kao i Belan ili Pozdrav Azri, govori da obje opcije imaju svoje brojne poklonike. I to kao argument mogu iskoristiti i oni koji žele urbanije Dane piva, ali i oni koji misle da treba biti “za svakoga ponešto”.

Ono u čemu su svi Karlovčani i njihovi gosti zasigurno jedinstveni je želja da se na Karlovačke dane piva ponovno vrati bogata i raznovrsna ponuda piva, kako i priliči ovoj manifestaciji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest