Grad Karlovac subvencira kredite poduzetnicima – otvoren javni poziv

Grad Karlovac subvencira kredite poduzetnicima – otvoren javni
poziv

Koliko je u ovako teškoj gospodarskoj situaciji pametno dizati kredite poduzetnici bi sami trebali znati no ako već to namjeravaju mogu koristiti subvencije Grada Karlovca. Karlovačka gradska uprava, odnosno Upravni odjel za poduzetništvo i poljoprivredu objavila je novi javni poziv malim i srednjim poduzetnicima sa sjedištem i prebivalištem na području Grada Karlovca za korištenje subvencije kamata na poduzetničke kredite.

Korisnici kredita mogu biti mala i srednja trgovačka društva, obrtnici, zadruge, profitne ustanove i fizičke osobe u slobodnim zanimanjima sa sjedištem i prebivalištem na području Grada Karlovca koja ulažu i posluju na području Grada. Namjena kredita je za osiguranje likvidnosti i obrtna sredstva ili za trajna obrtna sredstva i investicijska ulaganja dok su iznosi od 40 tisuća kuna (najmanje) do pola milijuna kuna.

Kamatna stopa utvrđena je ugovorom o poslovnoj suradnji s pojedinom poslovnom bankom, a Grad Karlovac subvencionira ugovorenu kamatnu stopu u visini 3 (tri) postotna boda. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest