Koranski susreti – u dva vikenda sportski turniri i rock svirke na Rakovcu

Koranski susreti – u dva vikenda sportski turniri i rock svirke na
Rakovcu

Dugo najavljivano obnavljanje nekadašnjih popularnih “Rakovačkih susreta” napokon će se i ostvariti. Kroz projekt “Rakovac – turbina promjena”, koji financira Agencija za mobilnost kroz EU fond “Mladi na djelu”, a u organizaciji Nogometnog kluba Rakovac i Gradske četvrti Rakovac, tijekom dva vikenda održat će se nekoliko sportskih turnira te rock svirka. Doduše, ne pod starim imenom “Rakovački susreti”, već kao “Koranski susreti”, iako bi uzevši u obzir šire lokacije događanja od same obale Korane staro ime bilo i primjerenije.

No, ne treba tražiti dlaku u jajetu. Prvi vikend posve je u znaku sporta – 10. rujna na igralištu u Tuškanovoj ulici, popularnim “Bačvicama”, od 9 ujutro igrat će se turnir u uličnoj košarci, dok će u nedjelju, 11. rujna, na svoje doći odbojkaši na pijesku, na turniru na Foginovom.

Drugi vikend od sportskih turnira na rasporedu je prvi karlovački turnir u nogometu na pijesku (u subotu) te turnir u boćanju (u nedjelju). Osim toga, u subotu u večernjim satima održat će se koncert karlovačkih rock bendova – zasad je najavljen nastup bendova Opsajd, Bad Valentine, Made in Taiwan, Deph, Tobo i diverzanti…

U svakom slučaju početak koji treba podržati, a već sljedećeg ljeta Rakovački…pardon, Koranski susreti, zasigurno imaju prostora i za još veće sadržaje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest