SDP-ovci lažu, Laburisti nisu u koaliciji s HDZ-om jer ih i nema na Vučjaku

SDP-ovci lažu, Laburisti nisu u koaliciji s HDZ-om jer ih i nema na
Vučjaku

Na tekst objavljen na KAportalu u kojem SDP-ovi članovi Vijeća Mjesnog odbora Vučjak – Kalvarija – Zagrad HDZ i Hrvatske laburiste prozivaju za netransparentan rad reagirala je predsjednica gradskih Hrvatskih laburista Snježana Kirinić.

– Želim upozoriti da su navedeni vijećnici SDP-a izjavili lažne izjave na račun Hrvatskih laburista. Navodi se da su Laburisti u koaliciji s HDZ-om, što je laž. Laburisti nisu u koaliciji ni sa kime. Nadalje, navodi se da Laburisti u MO Vučjak podržavaju netransparentan način rada što je također laž. Insinuira se da Stranka Hrvatskih laburista podržava HDZ što je još veća laž, jer svatko iole informiran i pismen zna da je naš stav da se s HDZ-om može jedino u Remetinac, stoji u priopćenju Snježane Kirinić. Kako navodi, citiramo, “žalosna je činjenica da vijećnici SDP-a uopće nisu upućeni u pravo stanje stvari i nemaju pojma tko je što i gdje, jer u protivnom bi znali da Laburista na Vučjaku nema. Postoji predstavnik liste Hrv. Laburista, gospodin Furač Željko koji nije član stranke, i postoji izbačeni član (putem Suda časti) – Klarić kojeg je kupio HDZ”.

– Pitam se kako SDP uopće može voditi igdje išta ako nisu sposobni provjeriti najobičnije činjenice koje su svima dostupne i javne. Naš predstavnik gosp. Furač dolazi na sve sastanke MO Vučjak i dolazit će i dalje a neće pitati SDP-ovce za dozvolu, niti bilo koga može li i smije li doći. Laburisti općenito uopće neće nikoga pitati za dozvolu za bilo koji sastanak na koji će ići, niti HDZ, niti SDP. Gosp. Furač nema nikakvih ovlasti ni funkcija u MO Vučjak i kao takav ne može nikom slati pozive za sastanke. Gospoda iz SDP-a se za to imaju obratiti stranci HDZ-a a ne sakupljati jeftine političke bodove na račun Hrvatskih laburista. Kao što je opće poznato SDP-u rejting iz dana u dan pada nemilice, ali za to im nisu krivi Laburisti već njihova nesposobnost, navodi Kirinić u svom reagiranju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest