Radovi na željezničkoj stanici navodno nastavljeni – radnika nema, kao ni rokova

Radovi na željezničkoj stanici navodno nastavljeni – radnika nema,
kao ni rokova

Na željezničko stajalište koje je već odavno oborilo rekord u duljini gradnje Karlovčani će ipak morati pričekati još neko vrijeme jer je investitor radova, Hrvatske željeznice, ponovno posao dao tvrtki koja ga je prije četiri godine i započela pa zbog vlastitih problema više puta prekidala – riječkoj “Cenozi”.

Na naš upit glasnogovornica HŽ-a Zdenka Francetić odgovorila nam je da se “u međuvremenu izvođač radova, tvrtka Cenoza, pojavio na gradilištu. Popravio je završni peronski sloj, izveo sloj završnog premaza, a preostao im je još jedan premaz”. Kako kaže, trava oko stajališta je pokošena dok je dogovoreno da kooperant za struju početkom rujna počne s radovima.

Zanimljivo, jučer prijepodne na gradilištu željezničkog stajališta opet nije bilo nikoga.

U HŽ-u kažu da je nabavljena sva potrebna oprema kućice za prodaju karata i peronska oprema te da se izrađuje konačni obračun građevinskih radova i provjerava se popis atesta. Također, nabavljen je sav materijal za peronski razglas i sat.

Kad će ti završni radovi biti gotovi u HŽ-u ne znaju. U odgovoru glasnogovornice samo stoji da “budući da nema novog izvođača, nema ni novog roka”. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest