Besplatna kampanja – Pankretić u KŽ danas dolazi deseti put ove godine

Besplatna kampanja – Pankretić u KŽ danas dolazi deseti put ove
godine

Šesti put u svega deset dana HSS-ov potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja Božidar Pankretić danas dolazi u Karlovačku županiju, točnije Kamanje. Prvo je na Danima piva u Karlovcu otvarao kod Karlovčana već viđenu izložbu “Šuma okom šumara”, pa u Netretiću potpisivao ugovor vrijedan 225 tisuća kuna za obnovu lokalnih cesti.

Onda je u Karlovcu dijelio članske iskaznice HSS-a pa prije par dana milijun kuna poreznih obveznika putem ugovora o sufinanciranju donio Općini Barilović za vodoopskrbu. Prekjučer je bio u Bosiljevu gdje je potpisivao ugovor za gradnju dječjeg vrtića a već danas je ponovno tu u blizini. Naime, u Kamanju povodom Dana Općine potpisat će ugovor o sufinanciranju projekta adaptacije općinske zgrade u Kamanju u iznosu od 200 tisuća kuna.

Iako bi čest dolazak potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja općinama koje posjećuje svakako trebao imponirati, kad se stavi u kontekst da je ove, izborne godine u Karlovačkoj županiji koja je cijela uklopljena u 7. izbornu jedinicu gdje je Pankretić tradicionalno nositelj liste HSS-a bio već deset puta, a u prve tri godine mandata svega pet, postaje jasno da je predizborna kampanja već naveliko počela. Za HSS i Pankretića barem je besplatna s obzirom da kao ministar regionalnog razvoja “dijeli” novac poreznih obveznika. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest