Načelnica Saborskog upozorava mještane na prevarante koji “mjere zračenje” i “nude zaštitu”

Načelnica Saborskog upozorava mještane na prevarante koji “mjere
zračenje” i “nude zaštitu”

Na službenim web stranicama Općine Saborsko, mještanima se obratila načelnica Đurđica Špehar i to sa neobičnim upozorenjem. Kako navodi, nepoznate osobe “mjere podzemna zračenja” i “nude ugovore” te se predstavljaju da ih je ona poslala.

Upozorenje prenosimo u cijelosti…

Upozorenje svim stanovnicima općine Saborsko,

da već nekoliko dana  jedno poduzeće (neke osobe) hodaju po kućama i lažno se predstavljaju  stanovnicima da ih je poslala  načelnica Općine Saborsko (koja s tim nema nikave veze), da idu po općini od kuće do kuće te da, besplatno, mjere nekakva podzemna zračenja, a kao usput stanovništvu nude “zaštitu” od tog navodnog zračenja u obliku nekakvih podmetača koje na prevaru (gdje uspiju) uz potpis nekakvog ugovora skupo naplate. Zato dobro otvorite oči pročitajte prije nego bilo što potpišete i ne nasjedajte takvim prevarama te svaku takvu priču provjerite izravno kod  načelnice Đurđice Špehar !

Sve što je važno za stanovništvo, Općina Saborsko objavi putem svojih Oglasnih ploča, službene web stranice saborsko.hr ili na direktni upit u općini (načelnice ili nekoga od djelatnika u JUO), nikako drugačije!

Načelnica Đurđica Špehar KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest