Laburisti ustali protiv zmija na Dubovcu – za stanare traže normalne uvjete

Laburisti ustali protiv zmija na Dubovcu – za stanare traže
normalne uvjete

Problemi sa zmijama u Ulici Herte Turze danas su postali i tema tiskovne konferencije Hrvatskih laburista koji su je sazvali, kako kažu, na zamolbu građana a kako bi im se omogućili normalni uvjeti života i stanovanja.

– Hrvatski laburisti zahtijevaju od gradske vlasti i gradonačelnika Jelića da konačno reagiraju i počnu obavljati svoj posao za koji ih naši građani plaćaju. Građani u Ulici Herte Turze već dvije godine mole nadležne gradske službe i gradonačelnika da riješe nemoguću situaciju u kojoj se nalaze. Vjerujem da nikome, pa ni gradonačelniku, ne bi bilo svejedno da sjedne nedjeljom u svoj dnevni boravak i da gleda TV u društvu dvije, tri šarene zmije, ili da izađe na terasu a od tamo vire dvije riđovke, kazala je predsjednica karlovačkih Laburista Snježana Kirinić.

Druga stvar koju zamjeraju Laburisti je, po njima, stara dizalica koja je ostala zaboravljena na gradilištu i samo je pitanje dana kada će ugroziti ljudske živote i imovinu. KAportal je još prošle godine pisao o tom problemu dok se sada putem javnosti traži da nadležne gradske službe nešto poduzmu.

– Predlažemo svim strankama da ukoliko žele glasove građana, počnu svoje građane slušati kada im govore što trebaju, jer građani su oni od kojih primaju novac za svoje više nego dobre plaće. Da prestanu s cirkusiranjem po medijima i počnu raditi za opće dobro svih svojih građana a ne za svoje dijelove tijela koji im se nalaze u tim foteljama, prisnažila je šefica karlovačkih Laburista. KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest