Koncert Luke Belanija u Papasu unatoč kašnjenju zadovoljio obožavatelje

Koncert Luke Belanija u Papasu unatoč kašnjenju zadovoljio
obožavatelje

Luku Belanija hvale i kritika i publika kao jednog od rijetkih kvalitetnih mladih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, no iz nekih kvalitetnijih glazbenih vremena “pokupio” je izgleda i negativne običaje. Iako je s početkom koncerta kasnio puna dva sata, publici se ipak iskupio dobrom svirkom donijevši u Karlovac i po treći put ritmove rocka na razini koju nažalost rijetko čujemo u Hrvatskoj. Naime, talentiranom mladom kantautoru ovo nije prvi posjet gradu na četiri rijeke, a sinoć se i sam prisjetio kako je prije godinu i pol gostovao u KiK-u, a potom i u Papa’su, međutim oba puta u akustičnoj verziji. Jučer su ga Karlovčani, pak, mogli čuti u pratnji benda – i bili jednako zadovoljni.

Iako širim krugovima još nedovoljno poznat, Belani je na svoju treću karlovačku svirku privukao zavidan broj znatiželjnika, a u Papa’s baru sinoć je bilo moguće vidjeti doista različitu i dobno vrlo heterogenu publiku. Inače, ovim koncertom Luka je želio predstaviti svoj novi, drugi po redu, album “Changin’ chapters” za koji je od kritike, ali i publike već stekao naklonost. Sudeći prema tome kako se broj zainteresiranih slušatelja što je Luka dulje svirao sve više povećavao, ni karlovačka publika neće biti izuzetak.

Sve u svemu, ako izuzmemo poveće kašnjenje, sinoćnji koncert bio je vrlo zanimljiv, atmosfera ugodna i opuštena, a Luka se i u električnom izdanju još jednom dokazao kao pravi talent čije glazbeno stvaralaštvo seže i izvan granica Lijepe naše. Uostalom, nakon Karlovca odlazi na desetodnevnu klupsku turneju Njemačkom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest