Poznata grupa Connect u OŠ Švarča snimala spot za rap pjesmu malog Jakova

Poznata grupa Connect u OŠ Švarča snimala spot za rap pjesmu malog
Jakova

Naš mali sugrađanin Jakov Rubido, koji je nažalost preminuo nakon duge i hrabre borbe s teškom bolešću, a svojom borbom i optimizmom dirnuo i najtvrđa srca i ujedinio Karlovčane u nizu akcija za pomoć djeci oboljeloj od onkoloških bolesti, bio je i veliki zaljubljenik u rap glazbu.

Priča o Jakovu i akciji “Jak kao Jakov” odavno je prešla granice grada na četiri rijeke i Karlovačke županije, a rap pjesmu koju je mali Karlovčanin napisao odlučila je snimiti poznata hrvatska grupa Connect. Svoje obećanje su i ispunili, a za pjesmu je snimljen i spot, za čije potrebe su se popularni Connectovci pojavili i u Osnovnoj školi Švarča i oduševili učenike i učenice, kao i nastavno osoblje, koji su ih dočekali u majicama “Jak kao Jakov”.

– Ovo je samo još jedna u nizu akcija za našeg malog anđela, kojom želimo javnost dodatno senzibilizirati za pomoć oboljeloj djeci. Bit će ih još puno, jer Jakov neće biti zaboravljen – poručuju iz škole.

A, šira javnost premijeru spota moći će vidjeti već u srijedu, 21. rujna u 20.50 na HTV 1, u prvoj ovosezonskoj emisiji “Misija: Zajedno”. I čuti poruku “Znam da sam jak, znam, znam da sam jak!”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest