Grad prikuplja projekte za zaštitu životinja i uklanjanje ambrozije

Grad prikuplja projekte za zaštitu životinja i uklanjanje ambrozije

Grad Karlovac uputio je javni poziv za prikupljanje pisanih prijedloga programa i projekata za zaštitu i zbrinjavanje životinja te suzbijanje širenja ambrozije na području Grada Karlovca u 2012. godini.

Prvi se prijedlozi odnose na skrb i zaštitu zdravlja napuštenih i izgubljenih kućnih ljubimaca (od udomljavanja do sprječavanja razmnožavanja), edukaciju, provođenje akcija, izdavanje brošura i drugih publikacija.

Drugi je usmjeren na suzbijanje ambrozije, opasne alergogene biljke koja je ove godine unatoč kaznama za njezino uklanjanje ponovno imala ekspanziju čak i u užem gradskom području,

– Programi, odnosno projekti koji se prijavljuju moraju biti osmišljeni tako da zadovoljavaju opće potrebe i služe općem dobru, a ne isključivo za potrebe svojih članova. Uz opisni prijedlog projekta predlagači trebaju dostaviti i financijski plan u kojem će navesti podatke o okvirnim troškovima program, dijelu sredstava što ih osiguravaju iz vlastitih ili drugih izvora i prijedloga dijela sredstava koja bi osigurao Grad Karlovac, navode u gradskoj upravi.

Programii se šalju na Upravni odjel za poduzetništvo i poljoprivredu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest